Ventilátor

Napjainkban az építőipari tervezés és kivitelezés magában foglalja a légtechnikát, így az adott ventilátor típusa is fontos kérdést vet fel. A széles választék olykor megtévesztő, hiszen bizonyos területeken kizárólag a műanyag ventilátor nyújt megfelelő megoldást.

Amennyiben nem lakóingatlanról vagy irodaházról van szó, hanem olyan épületről, ahol magas a levegő páratartalma vagy vegyi anyagok gőzei kerülnek a levegőbe, máris a műanyag ventilátor típusokra korlátozódik a lehetőségek száma. Minél problémásabb a ventilátor beépítésének területe, annál szűkösebb a választási lehetőség. Ezt a problémát hárítja el a Thermoplast Kft.

Alacsony zajszintű, nagy hatékonyságú ventilátor

Ventilátor - thermoplastkft.huAmennyiben az alacsony zajszint és a nagy hatékonyság gazdaságos beruházással és üzemeltetéssel párosul, akkor bátran kijelenthetjük, hogy minden területen megfelelően alkalmazható.

A Thermoplast Kft. ventilátor típusainak gazdaságosságát a hosszú élettartam biztosítja, valamint az a lehetőség, hogy még egyedi rendszerek esetén is gyorsan és hatékonyan megoldható egy esetleges javítás.

Egy gyártóüzemben meglehetősen nagy veszteséget jelent, ha az üzemképtelen ventilátor a gyártósor leállását okozza. Ugyanez nyilvánvalóan igaz egy laboratóriumra, de még egy irodaépületre is. Ebben rejlik a Thermoplast Kft. ventilátor típusainak gazdaságossága, illetve ez az érem másik oldala. A Thermoplast Kft. saját gyártású ventilátor típusokat forgalmaz, ami azt jelenti, hogy az esetlegesen elromlott, cserére szoruló alkatrészek azonnal pótolhatók.

A Thermoplast Kft. mellett szóló érvek

A Thermoplast Kft. egy teljesen magyar tulajdonban lévő kis cég. Pontosan ez az oka a nagyfokú rugalmasságnak és sebességnek.

Ventilátor - thermoplastkft.huMinden tervező, kivitelező és üzemvezető jól tudja, hogy a légtechnika területén olykor életbevágó a sebesség. Gazdaságilag egészen pontosan számszerűsíteni lehet a veszteséget, amit egy leálló ventilátor hiányzó alkatrésze okoz.

Arról nem is beszélve, hogy a legtöbb légtechnikai cég nem vállalja az általa beépített és beüzemelt rendszer javítását, hiszen ők jól tudják, hogy néhány év múlva nem biztos, hogy lesz elérhető alkatrész az általuk importált rendszerhez.

A Thermoplast Kft. berkein belül saját gyártású ventilátor típusokat és légtechnikai elemeket forgalmazunk. Ez elegendő garancia arra, hogy ne okozzon problémát egy alkatrész cseréje a későbbiekben.

Gondoljon a jövőre! Tervezzen előre! A Thermoplast Kft. már most megelőzi a később felmerülő problémákat.