Légtechnikai elemek - thermoplastkft.hu

A legtechnika elemek a légcserélők lelke

A légtechnika elemek lényegében a légcserélők részelemeinek összessége. Ezekből szabadon állíthatjuk össze a saját, egyedi csatornarendszerünket.

Légtechnikai idomok - thermoplastkft.hu

A légtechnika idomok jelentősége

A légtechnika idomok szerves részei a hatékonyan és megbízhatóan működő legcserélő vagy szellőztető berendezéseknek. De pontosan mik ezek?

Ipari ventilator - thermoplastkft.hu

Az ipari ventilátorok tulajdonságai

Bár az ipari ventilátor ipari környezetbe lett kifejlesztve, ma már egy-egy lakóháznak is fontos partnere lehet. A lényeg a megbízhatóság és az erő.

A légtechnikai idomok és a szerelem

A légtechnikai idomok fontos eszközök, hogy a levegőt oda vezessük, ahova csak akarjuk. Akár egy munkahelyi szerelemben is segítségünkre lehetnek.

A léghajlítás művészete

Akár tudunk róla, akár nem, a légtechnikai elemekkel, sokszor kerülünk szoros kapcsolatba. Ide tartoznak a légterelő idomok, de a légtechnikai berendezések is.

A robbanásbiztos ventilátor alkalmazási területei - thermoplastkft.hu

A robbanásbiztos ventilátor alkalmazási területei

Vannak területek, ahol törvényi előírás a robbanásbiztos ventilátor alkalmazása. Nem véletlen, hiszen ennek be nem tartása nagy veszteséget okozhat!

Mik azok a légtechnikai idomok - thermoplastkft.hu

Mik azok a légtechnikai idomok?

Légtechnikai idomok biztosítják a levegőcserét az ipari létesítményekben, irodaházakban, de akár otthonainkban is. Fontos a minőségi levegő.

Az ipari ventilátor más, mint az otthoni - thermoplastkft.hu

Az ipari ventilátor más, mint az otthoni?

Az ipari ventilátor más, mint egy hagyományos, otthon is használt ventilátor? Igen. Ennek ugyanis szélsőséges körülmények között működnie kell.

Robbanásbiztos ventilátor - légtechnika - thermoplastkft.hu

Robbanásbiztos ventilátor

Minden tűz- és robbanásveszélyes területen a légtechnika kötelező eleme a robbanásbiztos ventilátor. Kizárólag ez jelent biztonságot az épületben és környékén tartózkodó emberek számára.

Ventilátor - thermoplastkft.hu

Ventilátor

Napjainkban az építőipari tervezés és kivitelezés magában foglalja a légtechnikát, így az adott ventilátor típusa is fontos kérdést vet fel. A széles választék olykor megtévesztő, hiszen bizonyos területeken kizárólag a műanyag ventilátor nyújt megfelelő megoldást.