A robbanásbiztos ventilátor alkalmazási területei - thermoplastkft.hu

A robbanásbiztos ventilátor alkalmazási területei

Vannak területek, ahol törvényi előírás a robbanásbiztos ventilátor alkalmazása. Nem véletlen, hiszen ennek be nem tartása nagy veszteséget okozhat!

Mik azok a légtechnikai idomok - thermoplastkft.hu

Mik azok a légtechnikai idomok?

Légtechnikai idomok biztosítják a levegőcserét az ipari létesítményekben, irodaházakban, de akár otthonainkban is. Fontos a minőségi levegő.

Az ipari ventilátor más, mint az otthoni - thermoplastkft.hu

Az ipari ventilátor más, mint az otthoni?

Az ipari ventilátor más, mint egy hagyományos, otthon is használt ventilátor? Igen. Ennek ugyanis szélsőséges körülmények között működnie kell.

Robbanásbiztos ventilátor - légtechnika - thermoplastkft.hu

Robbanásbiztos ventilátor

Minden tűz- és robbanásveszélyes területen a légtechnika kötelező eleme a robbanásbiztos ventilátor. Kizárólag ez jelent biztonságot az épületben és környékén tartózkodó emberek számára.

Ventilátor - thermoplastkft.hu

Ventilátor

Napjainkban az építőipari tervezés és kivitelezés magában foglalja a légtechnikát, így az adott ventilátor típusa is fontos kérdést vet fel. A széles választék olykor megtévesztő, hiszen bizonyos területeken kizárólag a műanyag ventilátor nyújt megfelelő megoldást.

Ipari ventilátoro - Robbanásbiztos ventiátor - thermoplastkft.hu

Ipari ventilátor

Nagyfokú üzembiztonság, könnyű telepíthetőség, gazdaságos beruházás és üzemeltetés. Az összes felsorolt tulajdonságra számíthat, ha TPMV ipari ventilátor típust választ.

Légtechnikai idomok - Antisztatikus Rb kőnyők idomok - thermoplastkft.hu

Légtechnikai idomok

Legyen szó akár lakóépületről, akár intézményről, minden tekintetben az ott élő, illetve ott dolgozó emberek egészsége és biztonsága a legfontosabb tényező.

Légtechnikai elemek - thermoplastkft.hu

Légtechnikai elemek

A megfelelő légtechnikai elemek kiválasztása nemcsak a teljes rendszer hatékonyságát, hanem annak hosszú távú működését is nagymértékben befolyásolja.

Ez a két tényező nyilvánvalóan gazdasági szempontból nagyon fontos, ám azt se felejtsük el, hogy mindennél fontosabb az emberek biztonsága.