Mik azok a légtechnikai idomok?

Légtechnikai idomok biztosítják a levegőcserét az ipari létesítményekben, irodaházakban, de akár otthonainkban is. Fontos a minőségi levegő.

Géza és a légtechnikai idomok

Rég nem látott barátom jön velem szembe, és látom, hogy erősen elgondolkodott valamin.Mik azok a légtechnikai idomok - thermoplastkft.hu

– Szervusz Gézám! Rég láttalak. Mitől vagy ilyen gondterhelt?

– Szervusz Istvánkám! Ne is mondd! – válaszolja bánatos képpel.

– Na mi van, csak nem otthon van gond?

– Nem barátom, a munkahelyemen. Tudod, nincs rá megfelelő szakember, és rám bíztak egy feladatot, amit meg kellene oldanom, de azt sem tudom hol kezdjek neki.

– És mi lenne az Gézám? Hátha tudok segíteni. – ajánlottam neki.

– Most, hogy mondod, lehet, hogy az ég küldött ma az utamba. Te értesz a légtechnikához?

– Nos, az barokkos túlzás, de volt már szerencsém egy ilyen projektben részt venni. Cserélték a teljes szellőző rendszerünket a cégnél, és én voltam megbízva a koordinálással, meg én szaladgáltam anyagért.

– Ó, hát te vagy az én emberem! – lelkesedett Géza

Amikor valaki a légtechnikai idomok területére téved

– Figyelj! Akkor te tudod, hogy a légtechnikai idomokat hol keressem?Mik azok a légtechnikai idomok - thermoplastkft.hu

– Szerencséd van, a légtechnikai idomokkal mélyen megismerkedtem, hála a Thermoplast Kft.-nek. Tudod, amikor nekem kellett ezt intézni, akkor kerültem kapcsolatba a céggel.

– Jaj, őket én is megtaláltam az interneten, amikor a légtechnikai idomokról keresgéltem. Fel is kaptam a fejem, mert a honlapjukon azt írják, hogy minőség, szaktudás, fejlesztés és nem utolsó sorban kedvező ár jellemzi őket.

– És barátom, ez így is van! Én már tapasztalatból tudom. Szóról szóra igaz. És légtechnikai idomokban a legjobbak. Nem is csoda, hiszen évtizedes múltjuk van a területen.

– Most már biztos, hogy nem véletlenül találkoztunk. Akkor segítesz? Elmondod, hogy mit kell tudni erről a területről?

– Persze Gézám, elmondom.

De akkor honnan szerezzek információt?

– Figyelj! Első körben azt kell tudnod, hogy ezek az idomok alapvetően egy-egy épület megfelelő levegőcseréjét biztosítják.

– Ezt tudom, ezért kell lecserélni a régit, mert nem jól működik, elavult a rendszer. – szakított félbe Géza

– Oké, értem, de ne haragudj erre nekem nincs most már több időm, főleg hogy állandóan félbeszakítod a mondandómat. Figyelj! Itt egy névjegykártya, rajta a Thermoplast Kft. elérhetőségével és az én kontaktommal. Hívd fel, és beszéljetek meg mindent. Profi módon tud segíteni. Szia Gézám!