Robbanásbiztos ventilátor

Minden tűz- és robbanásveszélyes területen a légtechnika kötelező eleme a robbanásbiztos ventilátor. Kizárólag ez jelent biztonságot az épületben és környékén tartózkodó emberek számára.

Robbanásbiztos ventilátor - légtechnika - thermoplastkft.huNapjainkban az egyik legfontosabb szempont minden gyártó üzemben, laboratóriumban és egyéb hasonló területeken, a munkavállalók biztonsága. Ezt semmi nem pótolhatja és nem múlhatja felül. Bizonyos területeken, ahol tűz- és robbanásveszélyes anyagokat gyártanak, azzal dolgoznak vagy ilyen anyagokat tárolnak, a baleseti kockázatot kizárólag a robbanásbiztos ventilátor minimalizálhatja.

Azokon a területeken is robbanásbiztos ventilátor szükséges, ahol olykor szélsőséges hőmérséklet vagy nyomásingadozás lép fel, tehát a tűz- és robbanásveszély nem folyamatosan, csupán alkalmanként lép fel. Olykor egy-egy munkavégzéshez szükséges eszköz meghibásodása is előidézheti ezt az állapotot.

Ezeket a berendezéseket kifejezetten ilyen szélsőséges körülményekre tervezték. Használjuk ki az előnyeit! Ne csak azért, mert kötelező, hanem mert kizárólag így biztonságos.

Antisztatikus robbanásbiztos ventilátor

Az antisztatikus, égésgátolt, UV-álló robbanásbiztos ventilátor oly módon lett kifejlesztve, hogy a legminimálisabb veszélyhelyzet esetén is biztonságos maradjon a használata.

Robbanásbiztos ventilátor - légtechnika - thermoplastkft.huAntisztatikus mivolta révén nemcsak a motor, hanem a teljes szerkezet, beleértve a burkolatot is, biztonságos. Nem képződik szikra, ami meglehetősen fontos egy olyan gyártó üzemben vagy laboratóriumban, ahol gyúlékony vegyi anyagok fordulhatnak elő a levegőben.

A Thermoplast Kft. robbanásbiztos ventilátor típusai természetesen ATEX engedéllyel rendelkeznek. A fent említett sajátos területeken csak ezek a légtechnikai elemek garantálhatják a megfelelő biztonságot.

A XXI. században a biztonság alapvető igény, akármilyen területről legyen szó. Éppen ezért nem bízhatjuk a véletlenre a munkavállalók védelmét. A <strongrobbanásbiztos ventilátor </strong

A Thermoplast Kft.<strong robbanásbiztos ventilátor </strong

Referenciáink között szerepelnek a legnevesebb gyógyszergyárak, laboratóriumok, elektronikai cégek, élelmiszeripari cégek, iskolák, és még rengeteg más intézmény, ahol a légtechnika területén belül ötvöztük a biztonságot és a gazdaságosságot.

Nézzen körül kínálatunkban! Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!