Légtechnikai idomok

Legyen szó akár lakóépületről, akár intézményről, minden tekintetben az ott élő, illetve ott dolgozó emberek egészsége és biztonsága a legfontosabb tényező. Ehhez megfelelő légtechnika, továbbá korszerű légtechnikai idomok szükségesek.

Az elmúlt évtizedekben bebizonyosodott, hogy adott körülmények között kizárólag a műanyag légtechnikai idomok jelentenek biztonságos megoldást. Erre nyújtanak lehetőséget a Thermoplast Kft. által gyártott műanyag ventilátorok, légtechnikai idomok és elemek.

Műanyag légtechnikai idomok előnyei

Légtechnikai idomok - PP etage idomok - thermoplastkft.huBizonyos körülmények között nincs választási lehetőség, kizárólag a műanyag légtechnikai idomok kerülhetnek beépítésre. Ám ahol nem muszáj ezeket alkalmazni, ott is érdemes.

A témában jártas szakemberek jól tudják, hogy a műanyag légtechnikai idomok áramlástechnikai szempontból sokkal előnyösebbek. Ez nyilvánvalóan nagyobb hatékonyságot, valamint takarékosabb üzemmódot jelent. Már ez az egy tényező elegendő ahhoz, hogy a fém helyett a műanyagot válasszuk.

Egészségügyi szempontból nagyon lényeges, hogy mennyi szennyeződés jut a levegőbe zárt téren belül. A műanyag légtechnikai idomok egyértelműen jobban és könnyebben tisztíthatók, mint a fémek, továbbá a beépített szűrőkkel ugyanez a helyzet. Ily módon nemcsak a légtérben, hanem a rendszerben is jelentősen lecsökken a szennyeződés, magyarul a por mennyisége.

Még egy fontos érv a műanyag légtechnikai idomok kérdésével kapcsolatban az, hogy bizonyos területeken kizárólag ezek használhatók fel. Azokon a területeken, ahol vegyszerek kerülnek felhasználásra, a fém nem lehetséges opció. Nem korrodálódó, valamint robbanásbiztos alapanyagok szükségesek az ilyen gyárakban, üzemekben, laboratóriumokban. Ezeket kizárólag speciális műanyagból lehet kivitelezni.

Fontos tudni, hogy a Thermoplast Kft.-nél saját gyártású műanyag ipari ventilátorok és légtechnikai idomok kerülnek forgalmazásra. Ez számtalan előnnyel jár a felhasználók számára.

Légtechnikai idomok - Antisztatikus Rb kőnyők idomok - thermoplastkft.huA technológiai rendszerek a használat során amortizálódnak, így a meghibásodás időnként elkerülhetetlen. Ez gyakrabban okoz problémát, mint gondolnánk, hiszen egy importált rendszer esetén elképzelhető, hogy a szükséges alkatrészek, légtechnikai idomok már nem állnak gyártás alatt, így a javítás kivitelezhetetlen.

Thermoplast rendszerek esetén azonban ez nem jelent problémát, hiszen ha egy alkatrész cserére szorul, akkor azt pontosan ugyanolyan új alkatrésszel képesek vagyunk megoldani.

A Thermoplast Kft. kényelmes és biztonságos megoldást nyújt az Ön számára.