Légtechnikai elemek

A megfelelő légtechnikai elemek kiválasztása nemcsak a teljes rendszer hatékonyságát, hanem annak hosszú távú működését is nagymértékben befolyásolja.

Ez a két tényező nyilvánvalóan gazdasági szempontból nagyon fontos, ám azt se felejtsük el, hogy mindennél fontosabb az emberek biztonsága. A légtechnikai elemek minősége még egy irodaházban is befolyásolja az ott dolgozók egészségét, ám egy olyan üzemben, ahol vegyi anyagok vannak használatban, életbevágóan fontos, hogy minőségi légtechnikai elemek kerüljenek beépítésre.

Légtechnikai elemek felhasználási területe

Légtechnikai elemek - thermoplastkft.huA légtechnikai elemek felhasználási területe igen sokrétű, hiszen a tiszta levegőre minden létesítményben szükség van.

Amennyiben lakóépületekbe, szállodákba, épületkomplexumokba, irodaházakba, iskolákba és egyéb intézményekbe szükséges a légtechnika korszerű megoldása, az általunk gyártott és forgalmazott légtechnikai elemek jelentik a legegyszerűbb és legkorszerűbb megoldást.

Erre nagyon sok légtechnikával foglalkozó cég képes. Amikor azonban arra van szükség, hogy az adott légtechnikai elemek magasabb elvárásoknak feleljenek meg, akkor mindenképpen a Thermoplast Kft. jelenti a megoldást.

Ez alatt olyan intézményeket értünk, ahol például robbanásbiztos légtechnikai elemek szükségesek. Referenciáinkban számos gyógyszergyár, vegyi üzem, elektronikai cég és egyéb gyártóüzem szerepel. Az ő számukra fokozott biztonsági intézkedések vonatkoznak, így roppant fontos, hogy a légtechnikai elemek olyan alapanyagból és olyan módon készüljenek, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak.

Egyedi légtechnikai elemek

Légtechnikai elemek - thermoplastkft.huAz egyedi darabok gyártása légtechnikai elemek esetén több szempontból is nagyon fontos.

Egyrészt a levegőszükséglet kielégítése, másrészt a kapacitás kihasználtsága érdekében nagyon fontos a légtechnikai elemek mérete. Nemcsak az a fontos, hogy elegendő mennyiségű levegő legyen képes átáramolni a rendszeren, hanem az is, hogy ne legyenek az elemek túlméretezve, hiszen akkor a rendszer kihasználtsága alulmarad annak kapacitásán, ami nem túl takarékos megoldás.

Ezen túl azonban más helyzet is előfordul, amikor kizárólag az egyedi légtechnikai elemek nyújtanak megoldást. Ez az épület és a beépítés helyének paramétereitől függ. A Thermoplast Kft. berkein belül sok-sok évtizede gyártunk egyedi elemeket, hogy az Ön egyedi igényeit is képesek legyünk kiszolgálni.

A különleges alapanyagú, valamint a különleges méretű és formájú légtechnikai elemek a specialitásunk. Válassza a biztonságot! Válassza a Thermoplast Kft.-t!